Mysan

Datum: 2013-11-25 | Kategori: Djur


Vill så gärna ha en egen liten katt. Gärna en liten av rasen birma! Detta är en utav min pojkväns familjs katter, hon är så himla söt och otroligt mysig!
 
Mailade bloglovin så nu finns den här bloggen där, ska lägga in den i menyn snart men tills dess kan ni ju klicka på den lilla widgeten här nedan för att komma till min bloglovin!:)
 
Follow on Bloglovin

under vingen på gråsparven när hon sjunger

Datum: 2013-11-21 | Kategori: Porträtt
 
Planerar portfolion till skolan, redigerar bilder, letar inspiration till fotograferingar och kollar på kameraprylar!
 
Här är i alla fall två bilder på Hanna från i måndags. Det var verkligen superkul att få fota henne och jag hoppas jag kan få göra om det, men då kanske ha en lite mer planerad fotografering!:)

Wedding

Datum: 2013-11-20 | Kategori: Bröllop
 
I somras fotograferade jag ett bröllop och det var det läskigaste och svåraste men också det roligaste fotojobbet jag någonsin gjort. Tanken att man liksom bara har en chans på sig att få till bra bilder är rätt läskig, men det var också det som gjorde mig extra fokuserad. Så fort jag förflyttade mig så kollade jag så att det var rätt inställningar på kameran. Jag hoppas att jag får fota fler bröllop i framtiden, för det är verkligen jätteroligt att får vara en del av den största dagen i någons liv!♥

Hanna Sahlin

Datum: 2013-11-19 | Kategori: Porträtt
 
Två bilder från idag då jag fotade fina Hanna! Jag tycker att det är så himla roligt att fota lite annorlunda bilder. Något som sticker ut från det vanliga, inte bara raka uppställda porträtt. Ska fortsätta redigera dessa bilder så visar jag några fler antingen ikväll eller imorgon!:)
 

Kiss this love goodbye

Datum: 2013-11-18 | Kategori: personligt

Idag har jag bråkat med superlim och glitter som farit överallt förutom där jag vill ha det. Nu är den färdig i alla fall. Imorgon ska jag fota en vän som ska få ha på sig den, är så otroligt taggad på det. :)

Min fina vän!♥

Datum: 2013-11-11 | Kategori: Porträtt
Här ser ni två bilder på världens kanske bästa vän! Hon är så otroligt snäll, omtänksam och väldigt väldigt vacker, och jag har privilegiet att säga att hon är min vän!

Jag har många år velat ta riktigt fina höstbilder på någon i min omgivning med eftersom att hösten försvinner ungefär lika snabbt som den kommer så är det svårt att hinna med. Men i år gjorde jag det. Dagen efter dessa bilder tagits så började det att snöa. Snön försvann dagen därpå och det gjorde även det färgglada löven. Nu ligger det ett gäng bruna fula löv på marken, så att jag är väldigt glad att jag hann med att fota dessa bilder!

I want to be with you

Datum: 2013-11-06 | Kategori: Kärlek
Skrev dit mitt namn i somras då jag redigerade dessa bilder eftersom att jag inte visste hur alla hade tänkt att använda dom!
 
Måste fylla ut bloggen lite nu så här i början. Här är några bilder jag tog på röda mattan när alla de fina och uppklädda blivande studenterna kom och gick för att ha en underbar kväll på balen här i Umeå. Längtar så otroligt mycket tills det är min tur.
 

Hej hej hemskt mycket hej

Datum: 2013-11-04 | Kategori: personligt
 
Så där, nu är jag igång på riktigt! Här får ni ta del av min vardag men framförallt min utveckling som fotograf! 

Jag heter Ida och går sista året på Midgårdsskolan i Umeå där jag läser estetik och media med inriktning foto. På fritiden så umgås jag gärna med min pojkvän och mina vänner. Mitt fotointresse började när jag fick min första kamera då jag var 12, och sedan fick jag min första systemkamera då jag var 13. Just nu fotograferar jag med min trogna Nikon D90.
 
Vill tacka min fina vän Julia som har gjort min design! Nu ska jag bara fixa så att det funkar med bloglovin och sedan är allt klart! =)

Välkomna till min fotoblogg, jag hopppas ni är här för att stanna!♥